Blogia
La Bitácora del Dr. Ucha

Premiado por su trayectoria científicos y profesional el Dr. Jaume Cruz Feliu

Merecido reconocimiento a quién ha dedicado su vida as la Psicología del Deporte

Mis felicitaciones y cariño.

 

Jaume Cruz premiat per la seva trajectòria

28.05.2013  Investigar   -   El professor i investigador del Departament de Psicologia Bàsica, Evolutiva i de l'Educació, Jaume Cruz, ha rebut el premi en reconeixement a la seva trajectòria per la seva tasca científica i aplicada, que ha influenciat l’àmbit de la Psicologia de l’Esport.

La Association for Applied Sport Psychology (AASP) és l'associació de Psicologia de l'Esport Aplicada més important a nivell mundial. Amb la finalitat de potenciar aquest àmbit, dóna diverses beques i premis, un dels quals va dirigit al reconeixement del treball fet per investigadors internacionals (fora dels Estats Units i Canadà).

La Psicologia de l’Esport aplicada està focalitzada en tres àmbits i que són les línies amb les quals treballa l'associació: la iniciació esportiva en nens, la millora del rendiment en esportistes d’elit i la promoció d'un estil de vida actiu en les persones.

El catedràtic rebrà el premi a la 28a Conferència Anual de l’AASP que enguany tracta sobre “Lifelong Physical and Mental Well-Being through Sport and Exercise” i que tindrà lloc el proper octubre a Nova Orleans, Estats Units, i on Cruz tindrà l’oportunitat de presentar la seva tasca.

Jaume Cruz és l’investigador principal del grup de Recerca d'Estudis de Psicologia de l'Esport i de l'Activitat Física. La investigació té com a objectius l’estudi de variables psicològiques en la iniciació i l'abandonament de la carrera esportiva, l’avaluació de procediments d'intervenció en el context esportiu i l’avaluació de programes d'intervenció per promocionar un estil de vida

Tomado de:

http://www.uab.cat/servlet/Satellite/noticies/detall-d-una-noticia/jaume-cruz-premiat-per-la-seva-trajectoria-1090226434100.html?noticiaid=1345656508468

0 comentarios